راکتور

شرکت پترو صنعت تاراز، طراح و سازنده انواع راکتورهای شیمیایی و پالایشگاهی در مقیاس صنعتی و آزمایشگاهی میباشد. جهت دریافت قیمت راکتور و اطلاعات بیشتر با شماره 09133753907 تماس بگیرید.

راکتور چیست؟

راکتور شیمیایی دستگاهی است که در آن واکنشهای شیمیایی ازقبیل تبدیل, ترکیب, یا تجزیه به منظور تولید ماده مورد نظر صورت می‌گیرد.طبق قرارداد, دستگاه در بردارنده واکنش سوختن به منظور تولید انرژی ,راکتور محسوب نمیشود.

شماتیک رآکتور
شماتیک رآکتورهای آزمایشگاهی

عواملی چون دما ,فشار ,غلظت(concentration) ,اختلاط(mix) و . . . در انجام و سرعت یک واکنش دخیل می باشند. از این رو در طراحی راکتورهای شیمیایی از اصول مکانیک سیالات, ترمو دینامیک, انتقال حرارت ,انتقال جرم و سینتیک واکنشهای شیمیایی بهره گیری می شود.

رآکتور های صنعتی و آزمایشگاهی
شرکت پترو صنعت تاراز، طراح و سازنده انواع دستگاه های رآکتور آزمایشگاهی و صنعتی

 بعضی واکنشهای ناخواسته یا وجود مقداری از مواد اولیه با محصول, باعث عدم‌امکان عرضه مستقیم محصول به بازار می‌شود. برای تحقق این امر انجام بعضی عملیات فیزیکی چون جداسازی , خالص سازی . . . برروی محصول ضروریست. براساس دیدگاههای متفاوت تقسیم بندی گوناگونی برای راکتورهای شیمیایی انجام شده است.اولین تقسیم بندی مربوط به طراحی راکتورهاست. 

راکتور بستر ثابت (fixed bed reactor )         
   

 در راکتور بستر ثابت, کاتالیزور در یک بستر ثابت (fixed bed) قرار دارد. واکنشگرها از درون آن عبور داده می‌شوند. معمولا بصورت استوانه‌ای بزرگ و مجهز به پوشش (jacket) مناسب جهت تامین گرمایش یا سرمایش مورد نیاز ساخته می‌شوند. راکتورهای بستر ثابت در واقع همان راکتورهای لوله ای پر شده از دانه های جامد کاتالیزور هستند . 

راکتور بستر ثابت
شماتیک رآکتورهای بستر ثابت – شرکت پتروصنعت تاراز، طراح و سازنده انواع رآکتورهای آزمایشگاهی و صنعتی


واکنش های غیر متجانس از نوع گازی و کاتالیزوری دراین نوع راکتورها انجام می گیرد  از معایب این نوع راکتورها مشکل کنترل حرارتی و مشکل جایگزینی کاتالیزور بعد از غیر فعال شدن آن می باشد.

همچنین بعضی اوقات پدیده کانالیزه شدن مواد گازی در حین عبور از درون راکتور باعث کاهش زمان اقامت لازم برای انجام واکنش می شود که این خود یکی دیگر از محدودیت های این نوع راکتور می باشد. امتیاز این نوع راکتورها،درصد تبدیل بالای آن در واحد وزن کاتالیزور مصرف شده در مقایسه با سایر راکتورهای کاتالیزوری می باشد. از دیگر مزایای این راکتور قیمت پایین تر آن نسبت به راکتور های مشابه مخصوصاً راکتور بستر سیال می باشد. 

راکتورهای بستر سیال

در راکتور بستر سیال ذرات کاتالیزور بصورتی معلق در یک سیال قرار دارند.واکنشگرها در برخورد با ذرات سیالیده (fluidized) , واکنش مورد نیاز را انجام می دهند.سیالیت ذرات کاتالیزور منجر به خروج آنها با جریان محصول می شود, به همین دلیل توسط جداکننده های سیکلونی از سیال خروجی جدا شده و پس از احیا مجددا مورد اسفاده قرار می گیرند. 

راکتور بستر ثابت
راکتور بستر سیال – شرکت پتروصنعت تاراز، طراح و سازنده انواع راکتورهای صنعتی و آزمایشگاهی

   در راکتور بستر سیال همانند راکتور مخلوط شونده، محتویات داخل راکتور اگرچه غیرمتجانس می باشند ولی به خوبی با یکدیگر مخلوط شده و باعث توزیع یکنواخت دما در تمام نقاط راکتور می گردند.

به دلیل توزیع مناسب حرارت در داخل این راکتورها مشکل نقاط داغ وجود ندارد. به دلیل ظرفیت بالا و کنترل حرارت خوب ، این نوع راکتورها، کاربرد صنعتی زیادی پیدا کرده اند. از امتیازات برجسته این راکتورها سهولت احیا و جایگزین کردن کاتالیزور می باشد.

رآکتورهای صنعتی و آزمایشگاهی
شرکت پترو صنعت تاراز، طراح و سازنده انواع دستگاه های رآکتور آزمایشگاهی و صنعتی
مزایا و معایب بسترهای سیال برای عملیات صنعتی
مزایا عبارتند از
  1. جریان ملایم و مایع مانند ذرات اجازه می دهد که عملیات به صورت اتوماتیک و به طور ساده کنترل شود.
  2. سادگی واطمینان سریع مخلوط شدن جامدات باعث ایجاد شرایط یکنواخت وجلوگیری از ایجاد نقاط داغ کنترل می شود.
  3. در مقابل تغییرات سریع به آرامی عملکرد نشان می دهد.
  4. حرارت تولید شده یا مورد گردش ذرات جامد بین دوبستر سیال امکان برداشت یا اضافه کردن مقدار زیادنیاز راکتورهای بزرگ را فراهم می کند.
  5. برای عملیات در مقیاس بزرگ مناسب هستند.
  6. در مقایسه با سایر روش های تماس، سرعت انتقال جرم و حرارت بالاست.
  7. شدت انتقال حرارت بالا می باشد،در نتیجه سطح انتقال حرارت کمتری نیاز است.

 

معایبشان عبارتند از
  1. برای بسترهای حبابی شامل ذرات ریز،نحوه جریان گاز وانحراف از حالت ایده آل باعث بهره پایین تماس می گردد.
  2. زمان اقامت دانه های جامد کاتالیست متفاوت است.این موضوع به علت مخلوط شدن ذرات در بستروخروج تصادفی آن ها می باشد.این موضوع باعث غیر یکنواخت کاتالیست در احیا کننده فراوری می شودکه نتیجه آن کم شدن بهره عملکرد است.
  3. ذرات شکننده،خردشده،توسط گاز به بیرون حمل میشوند که بایستی جایگزین شوند.
  4. خوردگی لوله هاوظروف به وسیله اصطکاک باذرات می تواند جدی باشد.

 مزایای اقتصادی قابل توجه بستر سیال عامل اصلی استفاده موفقیت آمیز این دستگاه در صنعت می باشد.اما چنین موفقیتی بستگی به شناخت وفائق آمدن بر معایبشان دارد.

راکتورهای کاتالیزوری بابستر متحرک:

در این راکتور ذرات کاتالیزور بر اثر نیروی وزن دارای سقوط آرامی در سیال می باشند.این ساز و کار منجربه ایجاد بستری متحرک و پویا در درون راکتور می شود.عبور واکنشگرها از چنین بستری فرصت لازم را برای واکنشهای کندتر مهیا می سازد.

رآکتورهای تک فازی:
در این رآکتورها واکنش در فاز گاز یا در فاز مایع انجام می شود.

رآکتورهای چند فازی: 
در این رآکتورها واکنش میان فازهای گاز و مایع یا میان دو فاز مایع یا میان فازهای سیال و جامد انجام می شود.

 تقسیم بندی دیگر رآکتورها براساس نوع عملیات و واکنش آنها آن ها است. این تقسیم بندی به شکل زیر است

  1. رآکتورهای ناپیوسته(Batch Reactors)
     مثل رآکتور تولید پلی کلرید وینیل(PVC) از طریق پلیمر کردن کلرید وینیل
  2. رآکتورهای پیوسته یا جریان پایدار(Continuous or Steady Flow Reactors)
       مثل رآکتور تولید آمونیاک از طریق واکنش میان گازهای هیدروژن و نیتروژن
  3. رآکتورهای نیمه پیوسته(Semi Batch Reactors)  
    مثل رآکتور هیدروژن دار کردن روغن مایع به منظور اشباع آن و تولید روغن جامد
راکتورهای ناپیوسته

    در این رآکتورها مواد اولیه به مقدار معین وارد رآکتور می شود، در زمان مشخص واکنش انجام می گیرد و سپس محصول از راکتور خارج می شود. بدین ترتیب یک دوره  کار که شامل بارگیری، انجام واکنش و تخلیه است پایان می پذیرد و راکتور برای انجام واکنش در دوره بعد پاکسازی و آماده می شود.

رآکتور آزمایشگاهی
شرکت پترو صنعت تاراز، طراح و سازنده انواع دستگاه های رآکتور آزمایشگاهی و صنعتی

    این نوع راکتورها نسبتا ساده هستند و احتیاج به وسایل کمکی و سیستم های کنترل کمتری دارند. در صنعت از این نوع راکتورها برای انجام واکنش های کند، که احتیاج به زمان اقامت زیادی دارند، استفاده می شود. مدت اقامت واکنش دهنده ها در داخل راکتور، که طی آن واکنش گرها فرصت انجام واکنش پیدا می کنند، زمان اقامت گویند. در یک راکتور ناپیوسته ورود و خروج جرم وجود ندارد. به عبارت دیگر ترکیب شوندگان را که ابتدا وارد ظرف کرده اند به شدت مخلوط می کنند تا واکنش به مدت معینی انجام گیرد.

   از دیدگاه تاریخی راکتورهای ناپیوسته از آغاز صنعت شیمیایی مورد استفاده بوده است و هنوز هم به صورت وسیعی در تولید مواد شیمیایی با ارزش افزودنی بالا نظیر دارو سازی مورد استفاده می باشد.

راکتورهای نا پیوسته در موارد ذیل استفاده میگردد:
  1. تولید در مقیاس های کوچک صنغتی
  2. برای محصولاتی که تولید صنعتی آنها در شرایط مداوم مشکل است
  3. تولید صنعتی محصولات گران قیمت
  4. آزمایش کردن فرایند های نا شناخته
 امتیاز راکتورهای ناپیوسته (Batch)

در این است که با دادن زمان لازم برای انجام واکنش مواد اولیه با درصد تبدیل بالا به محصولات موردنظر تبدیل می گردند. در حالی که استفاده از این نوع راکتورها محدود به واکنش های متجانس فاز مایع می باشد. از دیگر محدودیت های این نوع راکتورها بالا بودن هزینه تولید در واحد حجم محصول تولید شده می باشد. همچنین تولید صنعتی در مقیاس بالا در این گونه راکتورها مشکل است.

   لازم به ذکر است که در یک راکتور نا پیوسته کامل (ایده آل) اختلاف درجه حرارت یا غلظت درون حجم سیستم وجود ندارد . هر چند به علت انجام واکنش غلظت اجزاء با زمان تغییر خواهد کرد ولی در هر لحظه در تمام نقاط سیستم غلظت یکسان خواهد بود و در نتیجه سرعت واکنش نیز در تمام نقاط یکسان و برابر سرعت متوسط سیستم می باشد.


راکتورهای پیوسته

 در این نوع راکتورها، مواد اولیه به طور دایم وارد راکتور می شود و پس ار انجام واکنش محصول، پیوسته از راکتور خارج می شود. این گونه راکتورها هنگامی در صنعت استفاده می شوند که هدف تولید مقدار زیادی محصول باشد در ضمن راکتورهای پیوسته برای انجام واکنش های سریع مناسب تر می باشند.این نوع رآکتورها نیاز به سیستم های دقیق و متنوعی دارند. از این راکتورها در بسیاری از صنایع شیمیایی، به خصوص صنایع نفت،گاز و پتروشیمی استفاده می شود.

راکتورهای نیمه پیوسته 

 این نوع راکتورها دارای انواع متنوعی هستند. در نوع متداول آن یکی از مواد اولیه ابتدا در داخل راکتور بارگیری و سپس به تدریج ماده یا مواد اولیه دیگر به آن اضافه می شود. در نوع دیگر مواد اولیه به طور هم زمان وارد راکتور می شود ولی تا پایان واکنش هیچ ماده ای از راکتور خارج نمی شود. نوع دیگری از آن وجود دارد که یکی از مواد اولیه در داخل راکتور بارگیری شده است و ماده دیگر به تدریج به آن اضافه می گردد و همزمان با آن محصول نیز از راکتور خارج می شود.

   در یک راکتور ناپیوسته ورود و خروج جرم وجود ندارد. به عبارت دیگر ترکیب شوندگان را که ابتدا وارد ظرف کرده اند به شدت مخلوط می کنند تا واکنش به مدت معینی انجام گیرد. از دیدگاه تاریخی راکتورهای ناپیوسته از آغاز صنعت شیمیایی مورد استفاده بوده است و هنوز هم به صورت وسیعی در تولید مواد شیمیایی با ارزش افزودنی بالا نظیر دارو سازی مورد استفاده می باشد.

 

. بر اساس یک تقسیم بندی راکتورها به دو دسته به صورت زیر تقسیم می گردند
1- مداوم مخزنی (Continuous) شکل مجهز به همزن و لوله ای شکل
2-غیر مداوم ((non-continuous
بر اساس نوع دیگر تقسیم بندی راکتورها را به دو دسته زیر تقسیم می کنند
:
1-واحدی (Stagewise)
2-دیفرانسیلی(Differential)

راکتورهای واحدی(Stagewise)

در این نوع راکتورها شرایط ذر تمام حجم سیستم به صورت یکنواخت باقی می ماند. اگرازهرنقطه راکتور نمونه برداری کنیم، از نظر ترکیب نسبی و دما یکسان است و هیچ تفاوتی ندارد و موازنه جرم و انرژی رادر تمام راکتور برقرار می نماییم.

راکتورهای دیفرانسیلی (Differential)

شرایط درهرنقطه از راکتور یکسان نبوده و به صورت دیفرانسیلی تغییر می کند. ممکن است با زمان تغییر ننماید، ولی از هر نقطه به نقطه دیگر متفاوت است. برای برقراری موازنه جرم و انرزی باید یک جزء دیفرانسیلی در نظر گرفت.تفاوت راکتورهای واحدی و دیفرانسیلی این است که در راکتورهای دیفرانسیلی بین غلظت ورودی و خروجی، تمام مقادیر را داریم ولی در راکتورهای واحدی نمی توانیم غلظت را به طور پیوسته داشته باشیم و غلظت به طور پله ای تغییر می کند.

راکتور مخلوط شونده(CSTR)


راکتور مخلوط شونده در شرایطی که یک واکنش شیمیایی احتیاج به همزدن شدید داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد.
راکتورهای مخلوط شونده یا به تنهایی و یا به صورت پشت سرهم متصل می گردند.
کنترل حرارتی در این نوع راکتورها به آسانی انجام می گیرد. یکی از محدودیتهای این نوع راکتورها درصد تبدیل پایین در مقایسه با سایر راکتورها می باشد. به همین دلیل حجم راکتور مذکور باید بزرگ انتخاب شود، تا به درصد تبدیل بالا دست یافت.

 راکتورهای Mixed یا CSTR


برای اغلب واکنش های متجانس در فاز مایع استفاذه می شود.
در راکتورهای اختلاط کامل به علت وجود داشتن همزن خوراک ورودی به
 سرعت در سرتاسر ظرف پراکنده شده و غلظت در هر نقطه درون ظرف تقریبا یکسان است . لذا سرعت واکنش در تمام نقاط درون سیستم تقریبا یکسان می گردد. بطور کلی در راکتورهای اختلاط کامل (ایده آل) تغییرات مکانی غلظت (یا خواص فیزیکی) درون راکتور و یا در خروجی آن وجود ندارد و خواص درون سیستم یکنواخت می باشد.

راکتورهای لوله ای(Plug)


در صنایع شیمیایی برای فرایند های با مقیاس بزرگ معمولآ از راکتورهای لوله ای استفاده می شود. زیرا نگهداری سیستم راکتورهای لوله ای آسان می باشد (چون دارای قسمتهای متحرک نیستند) ومعمولا بالاترین درصد تبدیل مواد اولیه در واحد حجم راکتور را در مقایسه با سایر راکتورهای سیستم جاری دارا هستند. از محدودیت این نوع راکتورها مشکل حرارتی برای واکنشهای گرمازاست که بسیار سریع عمل میکنند و نهایتآ منجر به تشکیل نقاط داغ (Hot Spot) می گردند. اغلب واکنشهای متجانس گازی در این نوع راکتورها انجام می گیرند.

در جریان Plug سرعت کلیه ذرات یکسان است. هیچ ذرهای از ذره دیگر سبقت نمی گیرد وعقب هم نمی ماند. هیچگونه تداخلی هم در جریانها نداریم ولی در بیشتر موارد الگوی جریان متفاوت است. دلیل این است که همواره در جهت حرکت سیال یک جریان برگشتی (معکوس) داریم. حرکت معکوس سیال را Back Mixing (پس آمیزی یا اختلاط متقابل) می گویند. درون راکتورهای Plug غلظت از نقطه ای به نقطه ذیگر تغییر می کند. چنین سیستمهایی توزیع شده (Distributed) نامیده می شوند و تجزیه تحلیل معادله عملکرد آنها در شرایط پایدار مستلزم حل معادلات است.

 
راکتورهای دوره ای (Recycle Reactor)


در این نوع راکتور مخلوط واکنش خروجی از راکتور بدون عبور از مراحل جدا سازی و بازیافت به ورودی راکتور برگشت داده می شود. این نوع برگشت در راکتور Mixed وجود دارد واز این نظر امری عادی می باشد. یعنی استفاده از جریان برگشتی برای یک راکتور Mixed اثری روی بازدهی ندارد. باید توجه داشت که استفاده از جریان برگشتی برای یک راکتور با جریان Plug معمولآ بازدهی را کاهش می دهد و آن را به سمت بازدهی یک راکتور Mixed سوق می دهد.
لذا معمولآ در شرایط زیر از راکتورهای دوره ای استفاده می کنیم
:
1-برای واکنشهای اتوکاتالیزوری و واکنشهایی که احتیاج به همزن خاصی دارند. مثلآ اگر واکنشی احتیاج به درصد معینی از همزن (کمتر از الگوی اختلاط راکتور مخلوط شونده و بیشتر از الگوی اختلاط در راکتور لوله ای) داشته باشد از راکتور دوره ای استفاده می کنیم.
2-برای واکنشهایی که باید در شرایط هم دما انجام بگیرند.
3-برای واکنشهایی که متشکل از چند واکنش سری یا موازی رقابتی هستند، برای رسیدن به تولید بهینه (ماکزیمم) از محصول مورد نظر (Selectivity)، از راکتورهای دوره ای استفاده می کنیم.

 

 

رآکتورهای صنعتی و آزمایشگاهی
شرکت پترو صنعت تاراز، طراح و سازنده انواع دستگاه های رآکتور آزمایشگاهی و صنعتی
راکتورهای پلیمریزاسیون (Polymerization reactor

واكنشهای پلیمریزاسیون مانند راکتورهای رزین سازی با توجه به تنوع تولیدشان از استفاده كننده های عمده راكتورها به شمار می روند. البته ساختار كلی راكتورها تفاوت چندانی با راكتورهای سایر مواد ندارد: اما با توجه به اهمیت این واكنشها، مطالبی در این مورد بیان می شود.

انواع راکتور

دانلود کاتالوگ راکتور

*برای مشاوره و درخواست خرید محصول لطفا به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

منبع: http://www.chemicalengineergroup.mihanblog.com

WhatsApp Image 2021-08-31 at 10.17.17 PM (1)

رآکتور آزمایشگاهی

WhatsApp Image 2021-08-31 at 10.26.59 PM

رآکتور نیمه صنعتی

WhatsApp Image 2021-08-31 at 10.32.41 PM

رآکتور صنعتی

راکتور صنعتی

راکتور چیست و کاربرد انواع رآکتور در صنایع شیمیایی، پالایشگاه و آزمایشگاه

راکتور یا واکنش گاه یک ظرف فولادی در بسته است که در آن یک فرآیند شیمیایی انجام میشود. رآکتور امکاناتی دارد که میتواند روی واکنش دما و فشارهای مختلفی اعمال کند و همان شرایط را تا مدت زمان مشخصی ثابت نگهدارد. یکی از مهمترین مراحل یک واکنش، هم زدن محلول آن هست که اکثر راکتورها

ادامه »
راکتور شیمیایی همزن دار

مخازن میکسر دار فرآیندی یا راکتورهای شیمیایی

راکتور میکسردار وسیله ای برای انجام فرآیند های شیمیایی است و مواد با کسر مولی و شرایط خاص وارد راکتور شده و مواد با ماهیت جدید به عنوان محصول تخلیه می شوند. راکتورها در تمام صنایع شیمیایی از جمله رزین شیمیایی استفاده می شوند. راکتورهای شیمیایی مورد استفاده در مقیاس صنعتی نیاز به طراحی حرفه

ادامه »
راکتور پایلوت آزمایشگاهی

آموزش تعمیر و نگهداری راکتورهای صنعتی تولید مواد شیمیایی

مخزن واکنش (رآکتور)، یکی از تجهیزات رایج در کارخانه های شیمیایی است که درواقع نوعی ظرف واکنش شیمیایی میباشد. راکتور هنگام بهره برداری به دلایل زیادی آسیب می بیند و در نتیجه، روند تولید مجبور به توقف می شود. در این مقاله ما عمدتاً روش‌های تعمیر و نگهداری عمومی را در هنگام آسیب دیدن راکتور

ادامه »
شبیه سازی تنش های راکتور

طراحی و ساخت راکتور شیمیایی همزن دار CSTR با میکسر پیشرفته

در صنایع شیمیایی کاربرد راکتورهای شیمیایی بسیار زیاد است که در تولید محصولات مختلفی نقش حیاتی دارند. بسیاری از صنایع از انواع مختلف راکتور برای تولید مواد شیمیایی مختلف استفاده می کنند. بنابراین راکتورها دستگاه هایی برای مهار و کنترل واکنش های شیمیایی هستند. انواع مختلفی از راکتورها با توجه به ماهیت واکنش ها وجود

ادامه »
راکتور شیمیایی

نسل جدید راکتورهای تولید ایمن مواد شیمیایی سمی و خطرناک

در سال‌های اخیر، تعداد فزاینده‌ای از شیمیدانان، چه از دانشگاه و چه از صنعت، تحقیقات خود را به توسعه فرآیندهای جریان پیوسته که در ‌راکتورها انجام می‌شوند، اختصاص داده‌اند. در دسترس بودن تجهیزات واکنش های شیمیایی پیوسته تقریباً در همه مقیاس ها و هزینه مقرون به صرفه نیز بر این روند تأثیر گذاشته است. علاوه

ادامه »
راکتور صنعتی

وظیفه انواع راکتور بچ شیمیایی همزن دار CSTR و رآکتورهای PFR (لوله ای) در پالایشگاه و پتروشیمی

CSTRها معمولاً در پردازش صنعتی، عمدتاً در واکنش‌های جریان فاز مایع همگن که در آن به هم زدن مداوم نیاز است، استفاده می‌شوند. با این حال، آنها همچنین در صنعت داروسازی و برای فرآیندهای بیولوژیکی مانند کشت سلولی و تخمیرکننده ها استفاده می شوند. راکتور مخزن همزن پیوسته (CSTR) یک راکتور بچ است که به

ادامه »
راکتور صنعتی

برآورد قیمت و محاسبه هزینه طراحی و ساخت راکتورهای شیمیایی و صنعتی

قیمت انواع راکتور های شیمیایی و پایلوت بر اساس مشخصات فنی دستگاه و تجهیزات جانبی به کار رفته در آن محاسبه میشود. همچنین خدمات پس از فروش شرکت و سرویس های مربوط به کنترل کیفیت و تست های مختلف (آلتراسونیک و رادیوگرافی) ایمنی و تنش روی مخزن رآکتور به هزینه تمام شده آن اضافه میگردد.

ادامه »
راکتور شیمیایی

وظیفه و نحوه کار و عملکرد انواع راکتورهای شیمیایی و پالایشگاهی در صنعت

در مورد طرز کار رآکتور شیمیایی و کاربرد آن در صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی انواع مختلفی از راکتور ها استفاده میشوند که عبارتند از هر یک از این نوع راکتورها ویژگی ها، مزایا و معایب منحصر به فرد خود را دارند. به طور کلی، در عملیات نیمه دسته ای، یک واکنش دهنده شیمیایی وارد مخزن

ادامه »
راکتور

انواع راکتورهای شیمیایی و کاربرد آن در صنعت

راکتور شیمیایی یک ظرف بسته است که در آن یک واکنش شیمیایی انجام می شود. مهندسان شیمی باید اطمینان حاصل کنند که واکنش تا حد ممکن به سمت محصول مورد نظر پیش می رود و در نتیجه بهترین بازدهی را به همراه دارد و در عین حال به کمترین هزینه برای خرید و بهره برداری

ادامه »
راکتور پالایشگاهی

راکتور شیمیایی چیست و کار این مخازن فرآیندی در پالایشگاه چیست؟

راکتور شیمیایی مخزن تحت فشار فولادی ای است که برای کنترل واکنش های شیمیایی استفاده میشود . واکنش ها در داخل راکتور، در شرایطی انجام می شود که می توان از نظر ایمنی و کارایی نظارت و کنترل کرد. این نوع راکتورها در تولید مواد شیمیایی مانند اجزای ترکیبات دارویی مورد استفاده قرار می گیرند

ادامه »
کارگاه راکتور سازی

طراحی و ساخت انواع راکتورهای پیشرفته صنعتی، شیمیایی، آزمایشگاهی و پالایشگاهی

شرکت پترو صنعت تاراز با نزدیک به دو دهه تجربه، با سالها تلاش شبانه روزی و با بهره گیری از ظرفیت های علمی و تجربی پرسنل خود، موفق به طراحی و ساخت راکتورهای مورد استفاده در صنایع شیمیایی و پالایشگاهی گردیده است. فرسودگی تجهیزات صنایع شیمیایی، پتروشیمی و پالایشگاهی کشور و لزوم نوسازی تأسیسات مستهلک

ادامه »
راکتور

ساختمان و اجزای راکتور بچ های شیمیایی پیوسته، نیمه پیوسته و ناپیوسته

راکتور بچ در بخش‌های شیمیایی و دارویی، در مراحل مختلف برای انجام واکنش‌های شیمیایی مختلف به روش متناوب، با پیروی از یک چرخه معمولی پر کردن، واکنش و تخلیه استفاده می‌شود. یک میکسر عمودی در داخل راکتور قرار می گیرد که هدف آن تسهیل واکنش شیمیایی است که اغلب بر اساس زمان های واکنش مشخص

ادامه »
راکتور کاتالیستی

ساخت راکتور بچ های کاتالیستی و هیدروکراکینگ صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی

فن‌آوری‌های مختلف راکتور پتروشیمی و پالایشگاهی مانند راکتورهای با بستر ثابت، بستر سیال یا فاز دوغابی برای ارتقای مواد نفتی سنگین استفاده می‌شوند . اصول این عملیات راکتور تقریباً یکسان است اما با توجه به برخی نکات فنی و ناخالصی های خوراک، متفاوت است . به طور معمول، صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی مواد نفتی سنگین

ادامه »
کارگاه ساخت راکتور

طراحی و ساخت راکتورهای پلیمریزاسیون تولید پلیمر

راکتورهای پلیمریزاسیون مواد اولیه مونومر پس از مخلوط شدن خوراک، به یک راکتور پلیمریزاسیون وارد می شوند که در آن واکنش تشکیل پلیمر رخ می دهد. راکتورهای پلیمریزاسیون را می توان در دو حالت پیوسته و ناپیوسته کار کرد. راکتورهای پلیمریزاسیون پیوسته برای طیف وسیعی از فرآیندها استفاده نشده اند، اما پلیمرهایی که به طور

ادامه »
راکتور

ساخت و فروش انواع راکتور بچ های شیمیایی پیوسته و ناپیوسته

راکتور، تجهیزات کلیدی برای تولید انواع رزین ها از جمله رزین آلکیدی، رزین اکریلیک، امولسیون اکریلیک، امولسیون PVA، رزین PET، رزین اپوکسی، رزین ABS، رزین پلی استر، رزین پلی استر غیر اشباع، رزین آمینوو غیره می باشد. شرکت پترو صنعت تاراز تولید کننده حرفه ای راکتورهای شیمیایی، فرمانتور های بیولوژیکی با بیش از 20 سال

ادامه »
طراحی و ساخت راکتور شیمیایی

طراحی و ساخت راکتور بچ های تولید مواد دارویی، شیمیایی و پلیمری

راکتور یک مخزن، محفظه یا ظرف برای افزودن مواد شیمیایی و انجام واکنش های شیمیایی است. راکتور شیمیایی از بخش های مختلف تشکیل شده است. انواع مختلفی از واکنش ها در راکتورهای شیمیایی انجام می شود. مواد شیمیایی وارد مخزن راکتور میشوند تا با یکدیگر واکنش شیمیایی داده و محصول مورد نظر را تولید کنند.

ادامه »
راکتور آزمایشگاهی

ساخت انواع راکتورهای شیمیایی و پالایشگاهی در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی

راکتورها نقش مهمی در صنایع شیمیایی و پالایشگاهی دارند. به همین دلیل است که شما به راکتور ایمن، قابل اعتماد، با کیفیت بالا و سازگار نیاز دارید. این راهنما شما را از هر جنبه ای که باید در مورد راکتورهای بدانید، راهنمایی می کند. راکتورهای شیمیایی و پالایشگاهی قیمت انواع راکتور راکتور چیست؟ راکتورها انواعی

ادامه »
راکتور میکسر دار رزین سازی

تولید رزین اپوکسی با راکتور رزین سازی ساخت شرکت پترو صنعت تاراز

کلیه مراحل تولید رزین (زمان پخت، دما و فشار مناسب و…) توسط برنامه PLC که روی کنترلر مرکزی راکتور رزین نصب شده است مدیریت میشود. قیمت انواع راکتور نکات مهم در تولید رزین اپوکسی: جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09133753907 (واحد بازرگانی شرکت پترو صنعت تاراز) تماس بگیرید

ادامه »
راکتور آزمایشگاهی

راهنمای خرید و فروش راکتور های شیمیایی و دارویی

راکتور های صنعتی که برای تولید مواد شیمیایی یا دارویی استفاده میشوند شامل امکانات مختلفی برای کمک به ارتقای کیفیت محصولات تولیدی هستند. در طراحی و ساخت یک راکتور قسمت های زیر باید به درستی طراحی شوند: بدنه مخزن راکتور شامل یک پوسته فولادی میباشد که برای محافظت از خوردگی از آلیاژ استنلس استیل استفاده

ادامه »
رآکتور آزمایشگاهی

لیست قیمت انواع راکتور ساخت شرکت راکتور سازی پترو صنعت تاراز

لیست قیمت انواع راکتور استیل دو جداره مناسب صنایع شیمیایی و رنگ سازی (استیل 316) کد محصول نام محصول قیمت (میلیون تومان) زمان تحویل PSTR-L1000-S2 راکتور استیل دوجداره هزار لیتری   1 ماهه PSTR-L2000-S2 راکتور استیل دوجداره دو هزار لیتری   1 ماهه PSTR-L5000-S2 راکتور استیل دوجداره پنج هزار لیتری   1 ماهه PSTR-L10000-S2 راکتور

ادامه »
کارگاه راکتور سازی

کارگاه شرکت راکتور سازی پترو صنعت تاراز

شرکت پترو صنعت تاراز طراح و سازنده انواع راکتور های صنعتی از جمله: راکتورهای رزین سازی، راکتور های میکسر دار، راکتور های دو جداره و کلیه تجهیزات جانبی خط تولید شامل: کندانسور ها و مبدل های حرارتی، کوپلینگ های مغناطیسی و مخازن تحت فشار فولادی. راکتور های یکی از مهمترین قسمت های خط تولید در

ادامه »
تجهیزات خط تولید رزین

طراحی و ساخت خط تولید رزین به همراه لیست قیمت تجهیزات جانبی

امروزه رزین یکی از پر مصرف ترین مواد پلیمری در تولید ظروف، جواهرسازی، عایق کاری، مجسمه سازی، صنعت ساختمان، دکوراسیون و… میباشد که پرکاربردترین آنها در صنایع، رزین اپوکسی میباشد. رزین اپوکسی یک نوع پلیمر است که چسبندگی و سختی مناسب و خواص شیمیایی مفیدی برای استفاده در صنایع مختلف دارد. انواع رزین عبارتند از:

ادامه »
راکتور میکسر دار رزین سازی

قیمت راکتور میکسر دار با مخزن استیل

بررسی قیمت انواع میکسر راکتور های مخصوص صنایع شیمیایی، رنگ سازی و چسب سازی با متریال و امکانات مختلف. لیست قیمت انواع راکتور راکتور با مخزن تحت خلاء راکتور با مخزن تحت فشار راکتور با درایو مغناطیسی پکیج راکتور پایلوت آزمایشگاهی لطفا کاتالوگ کلیه محصولات شرکت پتروصنعت تاراز را از سایت دانلود کنید: دانلود کاتالوگ

ادامه »
راکتور میکسر دار رزین سازی

طراحی، ساخت و فروش راکتور های تولید رزین و حلال های شیمیایی

راکتور رزین سازی یکی از پر استفاده ترین تجهیزات در صنایع شیمیایی میباشد و شرکت پترو صنعت تاراز یکی از سازندگان ماشین آلات و تجهیزات جانبی خط تولید رزین میباشد. راکتور تولید رزین یک مخزن تحت فشار از جنس فولاد آلیاژی ضد زنگ یا استنلس استیل و یک میکسر داخل آن میباشد که در آن واکنش های مختلف شیمیایی بین مواد خام و کاتالیزور با هدف تولید انواع رزین های آلکید، روغن دی او پی (DOP)، پلی استر غیراشباع، اپوکسی و ABS انجام میگیرد.

ادامه »

اتمام کار و بارگیری راکتور تولید رزین

راکتور رزین سازی، یکی از تجهیزات پرکاربرد صنایع شیمیایی است که در شرکت پترو صنعت تاراز طراحی و ساخته میشود. فروش راکتورهای رزین سازی در شرکت های راکتور سازی که تأییدیه های لازم را داشته باشند انجام میشود. سایر تجهیزات خط تولید رزین اپوکسی نیز در کارگاه شرکت پترو صنعت ساخته میشود. جهت استعلام قیمت

ادامه »

تکمیل کار راکتورهای پالایشگاهی

راکتورها یکی از ملزومات صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی هستند. خط تولید مشتقات نفتی در پلایشگاه ها شامل راکتورهای شیمیایی نیز میباشد. به عنوان مثال در تولید پلی اتیلن، گاز اتیلن در دمای 400 درجه داخل راکتورهایی تزریق میشود که پر از کاتالیزور هایی به صورت پودرهای جامد هستند. شرکت پترو صنعت تاراز، طراح و سازنده

ادامه »
راکتور پایلوت آزمایشگاهی

تکمیل کار ساخت راکتور پایلوت آزمایشگاهی و تحویل به مشتری

مهمترین دغدغه مدیریت و پرسنل شرکت پترو صنعت تاراز تحویل به موقع سفارش و جلب رضایت مشتریان بوده و هست. هدف ما ارتقای کیفیت محصولات و پایین آوردن قیمت آن و کمتر کردن زمان تحویل سفارش به مشتریست. تصاویر زیر تکمیل سفارشات راکتور پایلوت آزمایشگاهی و تحویل آن به مشتریان شرکت است. شرکت پتروصنعت تاراز

ادامه »
کارگاه ساخت و تولید

کارگاه ساخت و تولید راکتور های صنایع شیمیایی

طراحی و ساخت مخازن تحت فشار برای تولید راکتورهای صنعتی در کارگاه شرکت پترو صنعت تاراز توسط پرسنل با تجربه شرکت انجام میشود. کار مونتاژ میکسر، کندانسور، سنسور ها و سایر شیرآلات و اتصالات روی راکتور نصب میشوند و پس از رنگ آمیزی بارگیری میشوند و در محل مورد نظر مشتری نصب و راه اندازی

ادامه »
بارگیری راکتور

بارگیری و نصب راکتور در محل

پس از اینکه طراحی و ساخت راکتورهای شیمیایی و صنعتی در محل کارگاه شرکت پتروصنعت تاراز به اتمام رسید، به دقت بارگیری میشود و در محل مورد نظر مشتری نصب و راه اندازی میشود. انجام بازرسی های دوره ای و تعمیرات جزئی نیز در همان محل قابل انجام میباشد.

ادامه »
به بالای صفحه بردن