اغلب اتوکلاو های صنعتی تولید شده در شرکت پترو صنعت تاراز دارای ابعاد بزرگی میباشند لذا مشتری باید از قبل پیش بینی محل نصب و امکانات مورد نیاز اتوکلاو را کرده باشد.
مشاوره با تیم نصاب اتوکلاو
پس از سفارش ساخت اتوکلاو و مشخص شدن ابعاد دستگاه که شامل قطر خارجی و طول آن میباشد باید محل نصب دستگاه را آماده کنید. تیم نصاب شرکت پترو صنعت تاراز با تجربه چندین ساله در نصب انواع اتوکلاو های صنعتی میتوانند بهترین راهنمایی ها را در این زمینه در اختیار شما قرار دهند. برای دانستن حداقل مساحت مورد نیاز اتوکلاو و تجهیزات جانبی آن شما دقیقا باید بدانید دستگاه شما چه تجهیزات جانبی و به چه ابعادی همراه خود دارد.
نصب اتوکلاو صنعتی نیاز به تجربه قبلی نصب و همچنین برنامه ریزی دقیق دارد. تیم نصاب اتوکلاو به شما میگوید که شما در محل نصب به چه ولتاژ و آمپری از برق نیاز دارید همچنین میزان آب مورد نیاز چقدر باید باشد و در نهایت محل قرار گرفتن دستگاه از لحاظ تراز بودن چگونه باید باشد. قبل از شروع همکاری با نصاب حتما از تجربه کافی و صلاحیت فنی تیم مطمئن شوید چرا که یک ایراد جزئی در هنگام نصب میتواند باعث خسارت وارد شدن به تجهیزات شما خواهد شد.
آماده سازی محل نصب دستگاه اتوکلاو
کف سازی مکانی که قرار است دستگاه اتوکلاو صنعتی در آنجا نصب شود از نظر تراز بندی و استحکام در برابر لرزش های دستگاه بسیار اهمیت دارد. اغلب اتوکلاو هایی که در شرکت پترو صنعت تاراز ساخته میشوند دارای کف ریل گذاری شده جهت سهولت حمل محصولات به داخل و خارج دستگاه میباشند. محل حرکت چرخ دستی خارج از اتوکلاو باید در امتداد ریل های کف دستگاه باشد تا اپراتور دستگاه بتواند به راحتی آن را به داخل مخزن اتوکلاو حرکت دهد.
فاصله دستگاه از دیوار کناره سوله باید به اندازه ای باشد که درب دستگاه بدون هیچ مشکلی باز و بسته شود و امکان بازدید از اطراف اتوکلاو را برای اپراتور فراهم کند. لوله کشی های مورد نیاز دستگاه برای لوله های ورودی و خروجی آب باید طبق نقشه از قبل در محل نصب انجام گرفته باشد. هر دستگاه طبق دستورالعمل شرکت سازنده دارای الزاماتی است که باید رعایت شود زیرا ممکن است خدمات پس از فروش و گارانتی دستگاه در صورتی که نصب صحیح انجام نشود از بین برود.
نصب اتصالات و تجهیزات جانبی اتوکلاو
منظور از تجهیزات جانبی اتوکلاو، دستگاه هایی هستند که الزامات مورد نیاز سیکل های برنامه ریزی را فراهم میکنند. مثلا برای ایجاد فشار مورد نظر به دستگاه کمپرسور باد نیاز است و یا برای ایجاد حرارت مرطوب و یا خشک به دیگ بخار و یا بویلر روغن داغ نیاز خواهد شد. تجهیزات ایجاد خلاء مثل پمپ های وکیوم و مخزن خلاء نیر از جمله دستگاه هایی هستند که باید در کنار اتوکلاو نصب شوند. هر اتوکلاو بسته به نوع کاربرد و طراحی آن ممکن است تجهیزات جانبی مختلفی داشته باشد که شامل موارد زیر میتواند باشد:
- کمپرسور هوای فشرده جهت تأمین فشار داخل مخزن اتوکلاو
- مخزن و تجهیزات خلاء در اتوکلاو هایی که دارای سیکل خلاء میباشند
- کندانسور و خنک کننده آب یا بخاری که از اتوکلاو خارج میشود
- بویلر و دیگ بخار برای ایجاد حرارت مورد نیاز داخل اتاقک اتوکلاو
- تابلو برق تک فاز یا سه فاز که کلیه تجهیزات به آن متصل میشوند
- هواکش جهت خارج کردن هوای داغ هنگام باز کردن درب اتوکلاو
- پمپ هیدرولیک مورد نیاز باز و بسته کردن درب دستگاه
سایر شیرآلات و اتصالات مورد نیاز اتوکلاو نیز که در هنگام ساخت آن در شرکت سازنده روی آن نصب نشده باید در محل نصب دستگاه موجود باشند تا اتوکلاو را به لوله کشی مکان نصب متصل نمایند. همه این موارد از الزامات راه اندازی یک دستگاه اتوکلاو صنعتی میباشد که هرکدام از اهمیت بالایی برخوردار است و بدون هر یک از آنها امکان شروع به کار اتوکلاو غیر ممکن است.
اتصال به برق و راه اندازی تابلو برق اتوکلاو
اگر سیستم گرمایش اتوکلاوی که خریداری نموده اید با المنت و هیترهای برقی کار میکند باید از کافی بودن آمپر جریان برق خود مطمئن شوید زیرا المنت های برقی آمپر بالایی برای ایجاد حرارت نیاز دارند. کابل کشی مورد نیاز برای راه اندازی اتوکلاو نیز از وظایف تیم نصاب اتوکلاو میباشد چرا که برق کشی باید بر اساس طراحی تابلو برق انجام بگیرد.
در نهایت نیز کار تست ها و آزمایشات نهایی اتوکلاو قبل از راه اندازی انجام میشود. لطفا جهت اطلاعات بیشتر با شرکت پترو صنعت تاراز به شماره 09133753907 تماس بگیرید.